Previous slide
Next slide
Vulcan Residence

Despre Complex

Am conceput Vulcan Residence ca tu să ai Bucureștiul la îndemână, de acasă.
Aici, la doar 10 minute de Piața Unirii, lângă Vulcan Value Center, totul e aproape de tine și de familia ta, pentru o viață comodă și lipsită de griji.
Lângă viitoarea ta locuință ai grădinițe, școli, parcuri, centre comerciale, hypermarket-uri, săli de fitness și acces facil către mijloacele de transport în comun.
Îmbinăm arhitectura modernă cu calitatea și siguranța și îți oferim o oază de liniște în forfota orașului.
Locația, accesibilitatea, gradul ridicat de confort și finisajele de calitate sunt doar câteva dintre motivele pentru care vei alege să numești Vulcan Residence noul tău “acasă”.
La Vulcan Residence, poți avea căminul la care visezi.
Îți poți alege locuința potrivită stilului tău de viață: de la studiouri până la apartamente de patru camere sau penthouse-uri cu scară interioară, toate însoțite de balcoane și terase generoase, cu un raport excelent calitate/preț.

Avantaje

Facilități

fac

View

Skyline view de la etajele superioare

Terase

Terase și balcoane generoase

Loc de joacă

Cei mici se vor putea juca în liniște și în siguranță chiar în interiorul complexului, în locul de joacă special amenajat

Parcare

În complexul rezidențial Vulcan Residence ai la dispoziție parcare subterană, parcare supraterană acoperită sau descoperită, încărcare electrică pentru autoturisme, biciclete/trotinete, precum și adăposturi pentru biciclete

Eco-friendly

Clădire construită la standarde nZEB (nearly Zero-Energy Building)

Spații de depozitare

Spații de depozitare la fiecare etaj (boxe)

Contact

Cere o ofertă

Completează formularul și unul din agenții noștri te va contacta în  cel mai scurt timp în vederea pregătirii unei oferte personalizate sau pentru a programa o întâlnire la biroul nostru de vânzări!

Cere o oferta